Informații

5 Moduri de a Începe o Poveste de Bibliotecă pentru Dvs. Non-Profit

Colectarea de povești este una dintre primele provocări cu care non-profit site-ul atunci când vine vorba de povesti de succes. Pentru strângere de fonduri și comunicare profesioniști, această provocare persistă, deoarece acestea sunt eliminate din programul de livrare și nu au acces direct la povești. Soluția la această problemă este de a proactiv dezvolta o poveste de bibliotecă, astfel încât veți avea întotdeauna o serie de povești de la mână pentru strângerea de fonduri și materiale de comunicare care s-ar putea produce.

O poveste biblioteca este de fapt un termen de o serie de povești pe care le-au strâns. Acestea sunt povești pe care le-a dezvoltat și a scris cu nici un proiect special în minte. Mai degrabă le-ai strâns cu speranța de a le utiliza într-o zi. Avantajul stocării povești este că ați făcut deja unele de grea pentru povestitor și poate pur și simplu degetul mare prin opțiunile pentru a găsi cel mai bun. Aceasta este o mare resursa pentru conținutul newsletter-ul, e-mail, apel, cererile de grant, mesaje sociale mass-media, și mai mult.

Puteți păstra toate poveștile tale într-un singur document Word. Ai putea configura un sistem de evidență pentru organizarea lor. Ai putea folosi, de asemenea, un program, cum ar fi Evernote sau OneNote pentru a organiza și de a menține povestea ta de bibliotecă. Alege un sistem care funcționează cel mai bine pentru tine. Ea nu are nevoie de a fi de lux sau prea complicat pentru a obține locuri de muncă făcut.

5 Moduri de a Construi o Poveste Bibliotecă

#1 – Programa un timp săptămânal pentru povestea de colectare

Poate părea un sfat simplu, dar, uneori, dacă nu e în calendarele noastre nu este de gând să se întâmple. Se angajeze la un timp săptămânal – poate 30 de minute sau 1 oră – în cazul în care vă va concentra pe colectarea de povești pentru a adăuga la biblioteca. În acest timp ai putea intervieva pe cineva pentru o poveste, să ia un coleg la o cafea să vorbim despre un program de voluntariat într-un program în organizația dumneavoastră, sau altceva. Ideea este de a ieși din spatele biroului și du-te unde poveștile sunt.

#2 – Crea „ora de poveste” de la întâlniri

Ca povestea campion la organizația dumneavoastră, e treaba ta pentru a facilita timp de poveste. Cred că despre a face primele 5 sau 10 minute de o întâlnire, o oportunitate pentru oameni de a împărtăși povești. Ar putea fi povești de succes sau eșec chiar povești. Ai putea, de asemenea, să raporteze cu privire la modul în care poveștile sunt utilizate și rezultatele acestora. Aceasta este o oportunitate de a conecta precum și o oportunitate de a identifica noi povești pentru biblioteca dumneavoastră.

#3 – de a Dezvolta o poveste formular de depunere a

Face la fel de ușor ca posibil pentru oameni să împărtășească poveștile lor cu tine. Aceasta poate include crearea unui digital sau pe hârtie povestea formularul de înscriere pe care oamenii le pot completa. Această formă nu va avea fiecare detaliu al poveștii. Mai degrabă, este doar un punct de pornire, care vă permite de a urmări și de a rezerva un interviu. Am creat un model de formular folosind Google Forme, astfel încât să puteți vedea un exemplu de acest tip de formular.

#4 – Începe un buletin informativ intern

Organizația dumneavoastră are, probabil, un externă newsletter-ul care te trimite la donatori și alte componente, dar ceea ce despre comunicarea internă? Având o organizare newsletter-ul doar pentru personal (sau chiar voluntari) este o modalitate foarte bună de a ține oamenii la curent pe ceea ce contează. Este, de asemenea, o oportunitate pentru tine de a reaminti oamenilor despre storytelling. În mod special, poti lasa pe altii sa stii ce tipuri de povești sunteți în căutarea pentru și modul în care acestea pot să le împărtășiți.

#5 – păstrați Întotdeauna un ochi și o ureche deschisă

Chiar de datoria noastră, ca povestitori este de a fi întotdeauna angajat într-o conversație și pentru a vedea în fiecare conversație ca pe o oportunitate de a povesti. Indiferent cu cine vorbesti sau ce vorbești, să se angajeze în conversație. A fi prezent, a fi curios, a pune întrebări.
Acestea sunt 5 idei pentru a vă ajuta să construiască și să crească povestea ta de bibliotecă. Sper ca ei să-ți dea inspirație pentru povești.