Informații

10 Oportunități pentru Non-Profit, Membrii Consiliului de administrație să Spună Povești

Relaxarea membrilor consiliului de administrație în strângere de fonduri poate fi plină de satisfacții și de distracție proces, mai ales dacă acestea se concentreze pe doar a spune povești. Săptămâna trecută, pe blog, i-am împărtășit 3 tipuri de povești care non-profit, membrii consiliului de administrație pot spune. Odată ce membrii consiliului de administrație au o poveste în minte că ar dori să-i spun, ele pot fi întrebați cine/unde ar trebui să ne spună poveștile lor.

Mai jos veți găsi 10 de oportunități pentru membrii consiliului de administrație să își spună poveștile. Sper că acest lucru vă oferă și consiliului unele idei noi!

  1. Multumesc Apeluri Telefonice – Mulțumesc apelurile sunt o modalitate ușoară de a obține membrilor consiliului de administrație implicat în strângerea de fonduri, fără a cere. Este o oportunitate pentru membrii consiliului de administrație să se conecteze cu donatorii și accesul la conversație semnificativă. Multe non-profit va oferi membrilor consiliului de administrație cu un script eșantion pe care le puteți utiliza în timpul unui apel. Puteți, de asemenea, încurajați-i să împărtășească o poveste în timpul apelului, pe care o puteți include în script-ul.
  2. Donator de Vizite – Uneori, membrii consiliului de administrație va fi cerut să vină pe donator vizite ca o parte de cultivare, de solicitare, sau de administrare. Vizitele sunt o ocazie minunata de a aprofunda donatorilor legătură personală cu organizația și care pot organic întâmpla ca ei să cunosc oamenii care lucrează și voluntar acolo. Dacă se simte bine, acest lucru poate fi o mare oportunitate pentru membrii consiliului de administrație să împărtășească povestea lor personală cu donatorii.
  3. În Următorul Newsletter – Există o mulțime de oportunități pentru membrii consiliului de administrație să împărtășească povestea lor, inclusiv în scris! Gândiți-inclusiv o poveste personală de la un membru al consiliului de administrație în următorul newsletter-ul ca o modalitate de donatori pentru a cunoaște echipa de conducere un pic mai bine. Nu trebuie să fie foarte lung (poate 200 de cuvinte), și puteți include o imagine de membru al consiliului de administrație, astfel încât oamenii să aibă o față de nume.
  4. La Începutul Ședințelor Consiliului – reuniunile Consiliului de administrație sunt o mare oportunitate pentru toată lumea să se reconecteze odihni și reface. Iau primele 5 la 10 minute de următoarea ședință de consiliu și să-l utilizați pentru a partaja povești. Acest lucru vă oferă membrilor consiliului de administrație o șansă de a practica spune povești, plus toată lumea va avea o șansă să se reconecteze la misiunea înainte de scufundare în ședință de lucru.
  5. Ca Parte a Noului Membru al Consiliului de administrație Recrutare – Acest lucru ar putea părea ca un ciudat sugestia de a include pe această listă, dar oamenii de pe bord este atât de important. În primul rând, vrei să te uiți pentru o cultură și valori se potrivesc. Una dintre cele mai bune moduri de a atrage în mod natural, care este de a avea membrii consiliului de administrație spune povești care să articuleze cheie de valori și credințe. Ei pot face acest lucru într-o conversație cu viitorii membrii consiliului de administrație și în timpul interviurilor.
  6. La Evenimente de Networking – membrii Consiliului de administrație va fi, uneori, a cerut să participe la rețele sau evenimente comunitare în numele organizației. Scopul este de multe ori de a face noi contacte și de a ajuta non-profit să fie mai vizibile. Ca membrii consiliului să se prezinte, ce modalitate mai bună de a conecta decât schimbul de o poveste.
  7. Pe lângă Răcitorul de Apă la locul de Muncă – Fie că e în sala de mese, în timpul o pauză de cafea, sau înainte de o întâlnire, există o mulțime de oportunități pentru a vorbi mici în zilele noastre la viața de zi. Ne petrecem o bună parte din timp la locul de muncă și există multe oportunități pentru colegii de muncă ajunge să ne cunoască un pic mai bine. Dacă se simte caz, membrii consiliului de administrație pot partaja un pic despre munca lor voluntară.
  8. În timpul unei P2P Campanie – de Multe non-profit au distractiv ruleaza sau alte evenimente care necesită peer-to-peer de strângere de fonduri (P2P). Membrii consiliului de administrație vor participa de multe ori în acestea de a avea o pagina de strângere de fonduri și cere prietenii și familia pentru donații. Ei pot împărtăși o scurtă poveste personală pe pagina de strângere de fonduri sau în e-mailuri de strângere de fonduri.
  9. Evenimente de strângere de fonduri – în Cazul non-profit găzduiește anual un eveniment de strângere de fonduri care membrii consiliului de administrație sunt invitați să participe, există multe oportunități de a spune povești. Ca masă de gazde, membrii consiliului de administrație pot folosi o poveste ca un starter conversație. Dacă președintele consiliului de administrație este un discurs in timpul evenimentului, poate doriți să lucreze cu ei pentru a spune o poveste în loc.
  10. Pe site-Ul Dvs. – cele Mai non-profit site-uri oferă o listă a membrilor consiliului de administrație, împreună cu portretele lor și bios. Mai degrabă decât un standard bio, ai putea fi membri ai consiliului partaja o mini poveste despre ce le place organizației și a vrut să fie un membru al consiliului de administrație.