Uncategorized

Denta seal calea de albi într-un zâmbet

denta seal calea de albi într-un zâmbet

Vrei să fi frumos și dinți albi, fără a cheltui o mulțime de bani pe scumpe proceduri dentare Denta seal? Vestea bună este că remediile naturale pot ajuta izbjeljivanju dinți. Cu toate acestea, scump dentare intervenție este justificată în cazul în care aveți nevoie pentru a trata dintele sau dintii. Aici sunt câteva sfaturi despre cum să în mod natural dinții albi zâmbet spectacol pe care mulți invidie.

Denta seal cum funcționează pasta de dinti

Denta seal cum funcționează pasta de dinti

Bikarbona de sodiu si lamaie  Un amestec de bicarbonat de sodiu și lămâie sunt naturale de albire a dinților, Denta seal în același timp, foarte ieftin și ușor de a face http://Aktiven-Zhivot.com/. Acesta este un favorit remediu natural pentru albirea dintilor celebrul Dr. Oz. La amestecul câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu și limunovo suc (suficient pentru a forma un amestec omogen). Acest amestec se unge dintii cu un strat gros și se lasă să acționeze timp de 1 minut (nu mai mult) și apoi clătiți dinți. Acest amestec este complet natural, dar procedura de a folosi până la trei ori pe lună, deoarece acesta poate deteriora smaltul.

Experienta cu forumul:”de câteva luni folosesc un amestec de bicarbonat de sodiu, sare de mare, arbore Denta seal de ceai și, în curând voi adăuga și pulbere. Acum nu am nici efecte secundare, și am o mulțime de zadovoljnija decât înainte, atunci când mă voi spăla pe dinți pastama.”

de sodiu și lămâie
Pasta de dinti cu capsuni de la o industrie cabana
Se apropie sezonul de căpșuni (care controlează „voce bună” pentru a izbjeljuju dinți, pentru că de Malinska de acid pe care le conține). Pasta de dinti din bicarbonat de sodiu și căpșuni, puteți face propria dvs. și de a folosi pentru igiena zilnica a cavitatii bucale (sifon bikarbona în plus, vor albi dintii, și puteți evita produsele chimice industriale din toamna). Pentru Denta seal că nu conține conservanți, magazin în frigider și a deșeurilor, în termen de șapte zile.

Ingredientele necesare pentru gătit paste:

2 linguri de bicarbonat de sodiu
10 capsuni
Apă (după cum este necesar)
Căpșuni și bicarbonat de sodiu, un pic de apă, izmiksajte într-un blender. Adăugați suficientă apă până când se formează un amestec gros, similară în consistență ca de pasta de dinti. Într-o pastă, puteți adăuga alte ingrediente vegetale, după cum doriți (de exemplu, praf de NIMA-a, care previne aparitia cariilor dentare si albeste dintii sau câteva picături de esențiale de ulei de arbore de ceai, menta sau salvie, care mentine gingiile sanatoase).

Denta seal cât timp trebuie să așteptăm efecte

Denta seal cât timp trebuie să așteptăm efecte

Magazin pasta într-o cutie cu un capac, o bună până aproape și va cheltui nu mai târziu de șapte zile. Aceasta pasta de dinti poate fi folosit zilnic pentru igiena dinților. capsuni dinti Un Măr pe zi  Consumul neoguljene merele curata dintii, ca o mișcare, periuțe de dinți! Mere și căpșuni conțin malinsku acid (un ingredient comun din produsele cosmetice pentru albirea dintilor). Un Măr pe zi vă ajută dinții să rămână alb.

Turmeric pentru albirea dintilor  Dacă sunt ingredientele de mai sus, nu place, este timpul pentru a încerca ceva nou – kurkumu. Cum ai facut pasta pentru albirea dintilor in mod natural. Denta seal veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

2 lingurite ulei de cocos
2 lingurite de bicarbonat de sodiu
4 linguri de pulbere de turmeric
Ingredientele de care ai nevoie pentru a se amestecă până devin o pastă groasă jednolične textura. O pastă de turmeric poate fi folosit ca regulate de paste, astfel încât să puteți frecati usor cu o periuta de dinti câteva minute, și după spălare, clătiți bine, dinții și cavitatea bucală.

Turmeric va ajuta la eliminarea galben și maro sedimente. Mai mult pe efecte de turmeric pe dinti a verifica afară articolul nostru – Turmeric pentru a albi dintii in mod natural! Experienta cu forumul:”Din vara anului trecut, știu, kurkumu, pentru că nepoata mea a fost sfătuit daca vreau sa am dintii albi. Știu că ea a fost de la dinti, dar ultima dată înainte de anul Nou a venit la dentist, și apoi ne-am srele. Într-o conversație cu zubarom am observat cum dinții sunt destul de diferite, atât de minunat.

Care nu este ceea ce am spus, dar am un prieten pe Facebook amintit kurkumu din nou. Reteta nu este complicat, doar puțin să acorde o atenție la dinți artificiali, dar cred că nu vor fi îngălbenirea. Nepoata mea este în mod constant folosind kurkumu. Mama ei de mult timp în urmă, ori de câte ori am văzut-o perie în mână și zece minute de ribala dinți, fără nici un mijloc.”

Apple a în dinți  Cărbune activat pentru Denta seal albirea dintilor  Medical activ cărbune este cel mai bun mod de a albi dintii, atunci când vine vorba de categorii adevarate medicamente naturale. Carbon activat izbijelit dinții fără a afecta smaltul si gingiile. Cărbune activat este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de oameni care au foarte dinti sensibili. Cărbune ajută la eliminarea petelor de pe dinți mulți ani, fumătorii și persoanele care poartă un aparat fix pentru indreptarea dintilor. În scopul de a face un foarte interesant pasta de dinti, vă recomandăm să utilizați aceste ingrediente: